• LandLord photo

  Catering Breexz

  Breexz Catering biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden om aan uw cateringbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een feest of een speciale gelegenheid, wij staan voor u klaar. Onze ervaren chef-koks bereiden heerlijke gerechten die zijn afgestemd op uw voorkeuren en voedingsbehoeften. Wij bieden professionele service op elke gewenste locatie en zorgen voor een creatieve presentatie van het eten. Met Breexz Catering bent u verzekerd van een smakelijke en zorgeloze cateringervaring. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken.

Mogelijke heden

Breexz Catering biedt een breed scala aan mogelijkheden, of u nu een intiem diner of een grootschalig evenement organiseert. Ons menu omvat diverse culinaire stijlen, van traditioneel tot fusion. We houden rekening met dieetwensen en kunnen ook personeel verzorgen. Neem contact met ons op om uw evenement te bespreken en ontdek hoe Breexz Catering uw culinaire ervaring naar een hoger niveau kan tillt. Neem met ons contact op. om te kijken wat de mogelijkheden bij u zijn.

 • Salades & soepen

  Zin in een lekkere en gezonde maaltijd? Probeer een van onze huisgemaakte salades & soepen. Vers bereid en goed gevuld!

 • Noedels & pasta

  Onze noedels en pasta zijn rijk gevuld met verse groenten en worden versbereid in onze ambachtelijke keuken.

 • Vlees, vis & vega

  Bij Breexz vind je een uitgebreid menu van vlees, vis en vegetarische of vegan gerechten. Gezond, snel en vers bereid in onze ambachtelijke keuken.

Vers

Breexz staat voor vers. In onze ambachtelijke keuken bereiden we dagelijks verse pasta, noedels, dagschotels & meer.

Gezond

Breexz biedt dagelijks gezonde gerechten uit onze ambachtelijke keuken, waaronder noedels, pasta's, sandwiches en meer.

Vergatarisch

Breexz heeft een breed assortiment aan vegetarische gerechten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden die bij u passen.

Allergieen

Breexz houdt rekening met allerlei allergieën en diëten. Neem gerust contact met ons op voor aangepaste opties.
Partners

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration