Over Breexz

Welkom bij Restaurant Breexz

Iedere dag staat bij Breexz een enthousiast team voor je klaar om jou een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. We nodigen je uit om onze passie voor lekker eten en gastvrijheid te ontdekken in een ongedwongen sfeer en op een aparte locatie.

Illustration
Illustration

Onze Chef: Michiel Spierings

Restaurant Breexz staat onder de leiding van chefkok en eigenaar Michiel Spierings. Michiel volgde zijn opleiding aan de gerenommeerde Hotelschool in Turnhout en ontwikkelde zijn culinaire vaardigheden verder bij Cas Spijkers, Chalet Royal in ‘s-Hertogenbosch, en diverse toprestaurants wereldwijd. Gedurende zes jaar kookte hij op verschillende cruiseschepen van de Holland-Amerika Lijn, waar hij ook chefkok was in de restaurants. Sinds 2004 runt Michiel met veel toewijding en liefde Restaurant Breexz, samen met zijn vrouw Inese.

Gallery image

Ontdek de Smaak van Breexz

Of je nu komt voor een intiem diner voor twee, een gezellig familiediner, een heerlijke lunch of een feestelijke gelegenheid, bij Breexz ben je altijd aan het juiste adres. Ons menu is zorgvuldig samengesteld met een selectie van de beste ingrediënten die de seizoenen te bieden hebben. Wij bieden een gevarieerd aanbod, van vis en vegetarische gerechten tot smakelijke vleesgerechten. Bovendien kunt u bij ons goed eten op een aparte locatie, perfect voor privé-evenementen en speciale gelegenheden.

Illustration
Illustration

Het Team van Breexz

Het team van Breexz bestaat uit gepassioneerde professionals die allemaal hetzelfde doel delen: jou een onvergetelijke ervaring bezorgen. Van onze koks tot onze bediening, iedereen werkt samen om ervoor te zorgen dat je keer op keer geniet van je bezoek aan ons restaurant.

Bij Restaurant Breexz ben je verzekerd van een warm welkom, uitstekende service en gerechten die met liefde en zorg zijn bereid. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen!